Apple Tree Productions er er et dansk produktionsselskab, der har fokus på at udvikle og producere dramaserier af høj kvalitet til danskerne og alle andre, der vil have en god historie.

Selskabet er stiftet af Lars Hermann og Piv Bernth, der blandt andet står bag internationale succeser som Forbrydelsen, Arvingerne, Bedrag, Broen, Herrens veje og Liberty.

Apple Tree Productions’ ambition er – sammen med de største talenter i Danmark og Norden –  at fortælle historier, der skiller sig ud, som fornyr og som underholder. En af de vigtigste opgaver, for at kunne dette, er at skabe de rigtige rammer for den kreative proces med fokus på både indhold, form og kvalitet.

Med vores britiske samarbejdspartner ITV har Apple Tree Productions mulighed for at forfølge store og små ideer både nationalt og ikke mindst internationalt.

OM ITV STUDIOS:
ITV Studios er den førende kommercielle indholdsproducent i England, en af de mest succesfulde og hurtigst voksende produktions- og distributionsselskaber i verden.  ITV Studios er en del af ITV PLC som også omfattter den Engelske kommercielle public service tv station ITV.  ITV Studios producerer og distribuerer fiktion og underholdning i alle genrer.